تعمیر و کد خطا اینورترهای دلتا
در صورت مواجه شدن با خطا در اینورتر لازم است قبل از اقدام به تعمیر اینورتر دلتا خود کدهای خطا را بررسی کنید و با دانستن علت آن با استفاده از راهکار و دستورالعمل مناسب آن را خودتان برطرف کنید. در این مقاله سعی کردیم تا تمام خطاهای رایج مربوط اینورتر دلتا را توضیح دهیم تا بتوانید به سادگی آنها را رفع نمایید.
کدهای خطا در اینورتر دلتا
خطای oc در اینورتر دلتا
خطای OC یا Overcurrent در درایو دلتا زمانی رخ می دهد که جریان در درایو AC افزایش غیر طبیعی داشته باشد. جهت برطرف کردن خطای OC اینورتر دلتا لازم است یکی از اقدامات زیر را انجام دهید:
۱- قدرت اسب موتورها را بررسی فرمایید و ببینید که آیا قدرت شان پاسخگوی خروجی درایو AC شما هست یا خیر.
۲- مطمئن شوید که کابل بین درایو و موتور، اتصال کوتاه ندارد.
۳- زمان accel نباید کوتاه باشد، انرا نیز بررسی نمایید.
۴- بار روی موتور با مقدار درج شده روی پلاک چک شود.
۵- اگر هیچکدام از راهکارهای فوق جوابگوی مشکل شما نبود، درایو را به تنظیمات کارخانه بازگردانید.
خطای occ
همچون خطای OC اقدام نمایید.
ارور ov
یک ارور رایج از خطا های اینورتر دلتا مربوط به خطای ov یا overcurrent می باشد که به دلیل بالا بودن ولتاژ DC می باشد (بیشتر از مقدار ماکزیمم تعریف شده).
راهکار برطرف کردن خطای ov در اینورتر دلتا:
۱- قدم اول باید بررسی کنید که ولتاژ ورودی با ولتاژ درایو یکسان باشد.
۲- امکان دارد این خطا بخاطر انرژی برگشتی از موتور باشد، احتمالا مقاومت ترمز استفاده شده مناسب نباشد. جهت خرید مقاومت ترمز با کیفیت بالا با شرکت کارشناسان فروش شرکت در ارتباط باشید. اما چنانچه درایو شما آسیب دیده است برای تعمیر اینورتر دلتا آسیب دیده خود با کارشناسان نیرونوین در ارتباط باشید.
خطای Oh دلتا
این کد نشانگر خطای اضافه حرارت است.جهت برطرف کردن آن اقدامات زیر را انجام دهید.
۱ – دمای محیط را چک کرده و اطمینان حاصل فرمایید که محیط از دمای مناسبی برخوردار است.
۲ – روزنه های مربوط به تهویه هوا را بررسی کنید که گرفته نباشد.
۳- فن و هیت سینک را به لحاظ سلامت چک فرمایید و در صورت نیاز آنرا سرویس نمایید.
۴- ممکن است در تابلو فضای کافی برای گردش هوای درایو وجود نداشته باشد.
خطای اینورتر دلتا کد Lv
در صورت کاهش ولتاژ در درایو و یا رسیدن آن به کمترین مقدار خود با خطای LV مواجه خواهید شد. برای رفع این خطا در درایو دلتا از متناسب بودن ولتاژ ورودی درایو و ولتاژ مورد نیازش اطمینان حاصل نمایید.
ارور oL یا اضافه بار
در صورت برخورد با این کد بر روی اینورتر دلتا خود احتمالا بار روی موتور بیش از حد مجاز است. پس در اولین قدم بار روی موتور را بررسی کنید و درصورت وجود اضافه بار آن را کاهش دهید. چنانچه قادر به کاهش بار نیستید لازم است از درایوی با ظرفیت بالاتر استفاده نمایید.
سعی کردیم تا در این مقاله رایج ترین و مهمترین خطاهای اینورتر دلتا را توضیح دهیم اما بالطبع همه آنها نبودند. چنانچه اینورتر شما مشکل جدی تری دارد می توانید با کارشناسان فنی نیرونوین در تماس باشید تا بهترین راهکار را برای تعمیر درایو دلتا شما پیشنهاد کنند.
سری های مختلف درایو دلتا
VFD-E، VFD-DD،VFD-B،VFD-EL،VFD-F،VFD-M،VFD-S،VFD-V ،VFD-VE و VFD-VL
مراحل تعمیر درایو دلتا
هنگامی که یک اینورتر برای کارشناسان فنی ارسال می شود، یکسری مراحل طی می شود تا به علت بروز خطا و نحوه برطرف کردن آن پی ببرند. مراحل تشخیص ایراد در اینورترها به شکل زیر می باشد:
۱- عیب یابی
در گام نخست کارشناس تعمیرات سوالاتی را از شما می پرسند تا اطمینان حاصل کنند که علت آسیب دیدن درایو دلتا شما چیست و یا چه علائمی وجود دارد. اما اگر شما علت را ندانید و یا اینورتر شما هیچ علائم یا کد خطایی را از خود بروز ندهد، کارشناسان فنی اقدام به انجام تست های سخت افزاری می کنند تا قطعه معیوب را شناسایی کنند.
۲- تعمیر درایو
اگر قطعه شما نیاز به تعویض نداشته باشد و نیاز به تعمیر باشد، بخش آسیب دیده درایو تعمیر می شود و در صورت نیاز پارامتر دهی میگردد و برای شما ارسال می گردد.
۳- سرویس اینورتر
بسیار ضروری است که سرویس های نگهداری از درایو به صورت مداوم انجام گردد اما چنانچه این سرویس ها را انجام نداده باشید و به علت مشکلاتی نظیر آلودگی قطعات یا فن، درایو شما آسیب دیده باشد و به خوبی کار نکند، پس از تعمیر اینورتر دلتا شما کارشناسان فنی درایو را به صورت کامل سرویس می کنند تا از بروز مشکلات آتی جلوگیری به عمل آید.
۴- تامین و تعویض قطعات اینورتر دلتا
در صورتیکه قطعات درایو دلتا شما در مراحل ۲ و ۳ معیوب شناخته بشوند، ضروری است که به صورت کامل تعویض گردند.
درایو من خطای cf3.4 میدهد چکار کنم