فروش انواع دوربین‌های پردازش تصویر

دوربین های صنعتی که یکی از آنها دوربین پردازش تصویر می باشد، در خصوص هوشمند سازی خطوط تولید و سامانه های بینایی ماشین کاربردهای بسیار زیادی دارند. این دوربینها با کیفیت، رزولوشن و فریم ریت­های مختلفی تولید می­‌شوند. جهت خرید انواع تجهیزات پردازش تصویر با کارشناسان نیرونوین در تماس باشید.

Industrial Cameras

دوربین‌­های پردازش تصویر

دوربین های مخصوص پردازش تصویر به دو دسته­ ی کلی تقسیم می­شوند :

  1. دوربین­ های مبنتی بر کامپیوتر(PC Base Camera)
  2. دوربین­های هوشمند (Smart Camera)

دسته دوربین ­های مبتنی بر کامپیوتر و یا اصطلاحا PC Base به دوربین­هایی اطلاق می­‌شود که صرفاً کار تصویر­برداری را برعهده دارند. این دوربین‌ها هیچ عمل پردازشی برروی عکس انجام نمی‌­دهند. در سیستم­‌های ماشین بینایی که از این گونه دوربین‌­ها استفاده می­‌کنند، فرآیند سیستم بدین صورت است که ابتدا تصویر توسط دوربین ضبط و برای کامپیوتر ارسال می‌­شود و سپس درون کامپیوتر تصویر دریافت و در نرم‌­افزار پردازش تصویر، پردازش می‌­شود و بر­اساس برنامه نوشته شده، خروجی لازم به کاربر نمایش داده می‌­شود.

از جمله معایب دوربین‌های PC Base می­توان به وابسته بودن اشاره کرد بدین معنا که برای تکمیل فرآیند پردازش تصویر می‌­بایست تجهیزات دیگری نیز در نظر گرفت. تجهیزاتی از قبیل کامپیوتر، کارت ورودی و خروجی و از همه مهمتر نیاز به برنامه نویسی پردازش تصویر می­‌باشد. اما با وجود اینکه معایب این سیستم را نام بردیم یکی از مهمترین محاسن استفاده از این سیستم این است که به دلیل برنامه نویسی که توسط انسان انجام می‌­گیرد، قابلیت انعطاف بسیار زیادی در آن وجود دارد و می­تواند نرم‌­افزاری چه بسا قدرتمند تولید نماید تا پاسخگوی تمامی نیازهای کاربر باشد.

دوربین های PC Base از لحاظ نوع ارتباط با کامپیوتر به دو دسته تقسیم می­شوند:

  1. دوربین‌های پردازش تصویر GigE
    به دوربین­هایی گفته می­شوند که از طریق کابل شبکه با کامپیوتر در حال تبادل اطلاعات باشند. پهنای باند مورد نیاز این دوربین­ها گیگ بر ثانیه می­باشد و نیازمند کارت شبکه­ای است که سرعت انتقال اطلاعات آن یک گیگ برثانیه باشد.
  2. دوربین‌های USB
    این دسته از دوربین­ها، از طریق کابل USB انتقال اطلاعات را انجام می­‌دهند و از لحاظ کیفیت، تصاویر بهتری را می­توانند انتقال دهند، بدین جهت که سرعت انتقال آن­ها بالاتر از بستر شبکه است. این دوربین­ها از پورت USB 3.0 استفاده می­کنند.
سؤالات متداول | نیرونوین، نمایندگی اینورتر یاسکاوا

دوربین پردازش تصویر یک دستگاه الکترونیکی است که تصاویر را از محیط بیرونی دریافت می‌کند و با استفاده از روش های محاسباتی، تصاویر دریافتی را پردازشو تحلیل می‌کند. از دوربین پردازش تصویر می‌توان برای اهداف مختلفی استفاده کرد؛ از جمله: شناسایی چهره، بازشناسی الگو، کنترل کیفیت، امنیت، پزشکی، نظارت و …

دوربین‌های مبتنی بر کامپیوتر، دوربین‌هایی هستند که تصاویر را به صورت دیجیتال به کامپیوتر منتقل می‌کنند و نیاز به نرم افزار خارجی برای پردازش آن‌ها دارند.

اما دوربین‌های هوشمند، دوربین‌هایی هستند که قابلیت پردازش تصویر را در خود دارند و می‌توانند با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی، تصاویر را شناسایی نموده، دسته بندی و کرده عملکرد خاصی را اجرا کنند. به عنوان مثال، دوربین‌های هوشمند می‌توانند تصاویر را با استفاده از شبکه های عصبی عمیق، به صورت خودکار بهبود بخشیده و بهینه سازی کنند.

دو مورد از بهترین برندهایی که در بازار ایران هم موجود هستند، عبارتند از Sensopart و Basler که ویژگی‌های هر یک را می‌خوانیم:

  • Sensopart: یک برند آلمانی است که دوربین‌های پردازش تصویر هوشمند با کیفیت بالا و قابلیت‌های پیشرفته را تولید می‌کند. این دوربین‌ها قابلیت شناسایی رنگ، شکل، بارکد، OCR و غیره را دارند و در صنایع مختلف مانند خودروسازی، فارماسوتیک، بسته‌بندی و غیره کاربرد دارند.
  • Basler: یک برند آلمانی دیگر است که دوربین‌های پردازش تصویر PC BASE را تولید می‌کند. این دوربین‌ها با سرعت و دقت بالا تصاویر را به کامپیوتر منتقل می‌کنند و نیاز به نرم افزار خارجی برای پردازش آن‌ها دارند. این دوربین‌ها در صنایع مانند تشخیص عیوب، کنترل کیفیت، سورتینگ و غیره کاربرد دارند.

مشاوره رایگان

جهت ارتباط با کارشناسان شرکت ما می توانید به شیوه های مختلفی ارتباط برقرار نمایید. اولین شیوه ارتباط با شماره 02536125 است که در تمام ایام کاری هفته (شنبه تا چهارشنبه) از ساعت 8:30 صبح تا 17:30 و همچنین در روز پنجشنبه از 8:30 تا 12:30 می توانید تماس برقرار نمایید.

همچنین در واتس اپ نیز می توانید در تمام ایام هفته با ارسال پیام برای کارشناسان فروش ما ارتباط برقرار نمایید.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 (4 نظر)
تمام حقوق برای شرکت نیرونوین «نمایندگی یاسکاوا» محفوظ است.